CURS MINDFULNESS: Aprèn a gestionar les teves emocions

BENEFICIS:

Els efectes de l’aplicació de la consciència plena ha estat demostrada científicament, i sabem que la pràctica del Mindfulness incideix positivament en la nostra salut física i mental.

Ens ajudarà a:

 • Gestionar les situacions estressants més satisfactòriament amb la conseqüent millora del sistema immunològic
 • Millorar la auto-regulació emocional, adquirint més capacitat de identificar les nostres reaccions emocionals
 • Respondre en lloc de reaccionar davant les situacions que ens generen tensió, podent reconèixer les nostres emocions, pensaments i sensacions
 • Aprendre a relaxar el nostre cos i la nostre ment, amb tècniques de meditació i exercicis corporals
 • Millorar la nostra capacitat d’atenció i concentració
 • Desenvolupar la intel·ligència emocional, afavorint la relació amb els altres i tu mateix

A CÀRREC DE:

Coia Borràs Vidal. Psicòloga General Sanitaria. Máster en Psicologia clínica y de la salut. Formació en Mindfulness: Mindfulness en la pràctica Clínica, formació avançada per terapeutes de la Associació Española de Mindfulness i Compassió-AEMind,  MSC-Mindful Self-Compassion, Mindfulness amb V.Simón i M.Alonso, MBCT-Mindfulness Based Cognitive Therapy amb Estrella Fernandez, CFT- Teràpia focalitzada en Compassió amb Paul Guilbert, Certificat de formació en Teacher Training Retreat Level 1 per els programes MBCT i MBSR pel Centre for Mindfulness Research & Practice (CMRP)- Universitat de Bangor.

METODOLOGIA:

L’entrenament es desenvoluparà en 8 sessions setmanals de 2 hores més un dia de pràctica intensiva de 4h (s'acordarà la data amb els assistents) GRUPS REDUÏTS.

En cada sessió tractarem un tema relacionat amb la millora del funcionament humà i practicarem exercicis que sustentin les temàtiques presentades. És un entrenament d’aprenentatge experiencial progressiu, on la persona va adquirint habilitats per millorar la seva qualitat de vida, tant en la seva pràctica a les sessions com el seu compromís de practicar a casa entre sessions.

INDICAT PER:

Totes aquelles persones que tinguin interès en millorar la seva qualitat de vida, entrenant tècniques que els permetin gestionar l’estrès, aconseguir més relaxació física i tranquil·litat mental, o millorar el seu benestar en general.

També és un espai per aquelles persones que volen iniciar un procés d’autoconeixement personal: aprenent a connectar amb les seves emocions i a gestionar-les més satisfactòriament. 

QUÈ ÉS EL MINDFULNESS?

El Mindfulness o atenció plena és una qualitat humana d’estar presents amb la nostra experiència immediata amb una actitud de curiositat, apertura i acceptació, sense judicis. I tot i que l’atenció plena forma part de la nostra estructura psicològica, com no l’entrenem ni la potenciem, en la majoria de persones està present de forma intermitent o superficial.

Entrenant l’atenció plena aconseguirem una major connexió amb el nostre interior i amb tot el que ens envolta, donant-nos més opcions de respondre satisfactòriament en els nostres desafiaments diaris.

La investigació científica i l’experiència de moltes persones confirma que la pràctica d’aquesta capacitat d’estar presents ens facilita una major consciència del nostre cos, dels nostres pensaments i emocions.

Aquest curs està basat amb el programa MBCT, un mètode que integra la intervenció de Mindfulness i la Teràpia Cognitiva. Ens facilitarà eines d’exploració interna, estratègies adaptatives i recursos pràctics per gestionar els desafiaments de la nostra vida personal i professional.

MINDFULNESS

El mindfulness, o atenció plena, és l'enfocament sense prejudicis de l'atenció d'un mateix en les mateixes emocions, pensaments i sensacions que es produeixen en el moment present.

S'han desenvolupat una sèrie d'aplicacions terapèutiques basades en l'atenció plena per ajudar les persones que estan passant per una varietat de situacions psicològiques.

 Contacteu amb nosaltres per saber-ne més.

 

CURS MINDFULNESS: Aprèn a gestionar les teves emocions

9à EDICIÓ CURS MINDFULNESS.

Dates: Del 22 d'abril al 10 de juny de 2020.

Horari:

-Dimecres de 18:30 a 20:30h.

-  i 1 dia intensiu de 4h a concretar amb els assistents.

Inclou el dossier de material de cada sessió i els àudios que guien les pràctiques formals.

Preu: 340€. (310 per les inscripcions amb pagament realitzats abans del dia 31 de març). Si ets o has sigut usuari del centre o si ja has participat en algun taller o curs consulta el preu especial.

Places limitades i GRUPS REDUÏTS, per facilitar una atenció personalitzada i un aprofitament òptim del curs.

No et quedis sense plaça!!!

INSCRIPCIONS:

Data màxima inscripció:  Fins completar places. Grups reduïts.

Omplir la sol·licitud i efectuar el pagament. Assignació de places per ordre d'inscripció i pagament. Per qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a info@onment.com o trucar al 977230148.

Opcions de pagament: Transferència al nº de compte ES96 2100 0068 6402 0025 7737 (Especificar “mindfulness i nom assistent”) o passar pel nostre centre i realitzar-lo en efectiu o targeta de crèdit.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  El teu telèfon (obligatori)

  Edat (obligatori)

  Com ens has conegut

  Comentaris

  LLOC:

  C/August 13, entresòl despatx 6, 43003 Tarragona

  PER MÉS INFORMACIÓ:

  977230148 · info@onment.com