Gaudeix de la maternitat i millora la vinculació amb el nadó

Introducció

Donar a llum és una experiència de transformació profunda en la vida d’una dona i d’una parella. Quan neix un nadó, també neix una mare i un pare. Sovint no aprofitem els mesos d’embaràs per preparar-nos pels canvis que s’aproximen i poder-los gestionar de forma positiva. Moltes dones expressen la seva por e inseguretat davant del part.

D’altra banda, els estudis posen en evidencia la necesitat d’afavorir la salut emocional de la mare durant l’embaràs, que reporta resultats positius tant per la seva salut física i psicològica com la del seu fill per néixer.

Sobre el curs

En aquest curs es facilitaran estratègies per adaptar-nos als futurs canvis familiars, tant a nivell personal com de parella, per facilitar que sigui una experiència sigui positiva i enriquidora.

Per tal de cuidar de la salut emocional de la mare i el nadó, treballarem des de el primer moment amb tècniques que potenciïn aquesta vinculació tant important en la etapa prenatal i després del naixement.

Prendrem consciència de les pors al part i descobrirem recursos per afrontar el part de forma serena i tranquil·la.

Objectius del curs

  1. Viure la maternitat i paternitat de forma conscient i positiva des de el principi
  2. Adaptar-se  als canvis físics, emocionals i psicològics durant l’embaràs, part i post part amb major control emocional
  3. Potenciar la vinculació afectiva amb el vostre fill per néixer
  4. Gestionar l’estrés durant l’embaràs i les pors pròpies de l’embaràs
  5. Aprendre recursos per viure de forma serena i positiva el treball de part
  6. Gestionar de forma positiva els canvis que suposen per la família l’arribada del nadó

A qui va dirigit?

A dones o parelles que vulguin viure una maternitat i paternitat conscient i positiva i preparar-se per gestionar millor els canvis que comporta la arribada d’un fill, a dones que vulguin treballar la por i la inseguretat al part o vulguin tenir eines per gaudir d’un part natural i a dones que es trobin durant l’embaràs amb molt d’estrés i ansietat

Detalls del curs

Durada: 8 hores

Material proporcionat: Tècniques treballades, en suport escrit i àudio

Com m’hi inscric?

Fes un cop d’ull a l’apartat Activitats per veure quan tindrà lloc el proper curs.