Cuida la teva salut física i emocional en una època de canvis

Introducció

Sovint la menopausa no es veu com una etapa més del cicle vital de la dona sinó com una malaltia. Amb les connotacions negatives afegides que la nostra societat té envers aquesta etapa, moltes dones l’acaben vivint amb malestar i disgust.

La falta de coneixement sobre els canvis físics, psicològics i emocionals que comporta la menopausa i el fet de no saber com afrontar-los no ajuden a viure-la saludablement.

A més és un moment en què habitualment hi ha molts novetats a nivell familiar, personal, de parella i professional.  Això pot afegir estrés a la dona i agreujar la pròpia sistematologia de la menopausa.

Sobre el curs

Aprofundirem en el coneixements dels canvis que experimentem i aprendrem tècniques i estratègies de com gestionar-los per a obtenir una millor salut física i mental.

Alhora, treballarem per una visió positiva de la menopausa, que com qualsevol etapa de trànsit del cicle vital de la dona ofereix noves oportunitats. Saber com aprofitar-les i treure’n partit és la clau de l’èxit.

Finalment, prendrem consciència de la realitat de vida de la dona. Analitzarem les situacions que suposen estrés i descobrirem eines d’autoajuda per controlar-les millor, que revertiran en un augment del nostre benestar i en realització personal.

Objectius del curs

  1. Adquirir coneixements sobre la menopausa i els canvis físics, emocionals i psicològics que comporta
  2. Reestructurar la visió negativa que la societat ens en transmet
  3. Promoure hàbits saludables per minimitzar-ne els inconvenients
  4. Proporcionar tècniques que afavoreixin el benestar psicològic i emocional
  5. Aprendre a gestionar els canvis en l’àrea sexual i de parella

A qui va dirigit?

A totes aquelles dones que vulguin aprofundir en el coneixement de la menopausa, així com disposar eines i estratègies per millorar la seva qualitat de vida en aquesta etapa

Detalls del curs

Durada: 8 hores

Material proporcionat: Tècniques treballades, en suport escrit i àudio

Com m’hi inscric?

Fes un cop d’ull a l’apartat Activitats per veure quan tindrà lloc el proper curs.