Propaganda mindfulness

CURS MINDFULNESS: Aprèn a gestionar les teves emocions

BENEFICIS:

Els efectes de l’aplicació de la consciència plena ha estat demostrada científicament, i sabem que la pràctica del Mindfulness incideix positivament en la nostra salut física i mental.

Ens ajudarà a:

 • Gestionar les situacions estressants més satisfactòriament amb la conseqüent millora del sistema immunològic
 • Millorar la auto-regulació emocional, adquirint més capacitat de identificar les nostres reaccions emocionals
 • Respondre en lloc de reaccionar davant les situacions que ens generen tensió, podent reconèixer les nostres emocions, pensaments i sensacions
 • Aprendre a relaxar el nostre cos i la nostre ment, amb tècniques de meditació i exercicis corporals
 • Millorar la nostra capacitat d’atenció i concentració
 • Desenvolupar la intel·ligència emocional, afavorint la relació amb els altres i tu mateix

A CÀRREC DE:

Coia Borràs Vidal. Psicòloga General Sanitaria. Máster en Psicologia clínica y de la salut. Formació en Mindfulness: Mindfulness en la pràctica Clínica, formació avançada per terapeutes de la Associació Española de Mindfulness i Compassió-AEMind,  MSC-Mindful Self-Compassion, Mindfulness amb V.Simón i M.Alonso, MBCT-Mindfulness Based Cognitive Therapy amb Estrella Fernandez, CFT– Teràpia focalitzada en Compassió amb Paul Guilbert, Certificat de formació en Teacher Training Retreat Level 1 per els programes MBCT i MBSR pel Centre for Mindfulness Research & Practice (CMRP)- Universitat de Bangor.

METODOLOGIA:

L’entrenament es desenvoluparà en 10 sessions de 1:30 hores més un dia de pràctica intensiva de 4 hores amb grups reduïts.

En cada sessió tractarem un tema relacionat amb la millora del funcionament humà i practicarem exercicis que sustentin les temàtiques presentades. És un entrenament d’aprenentatge experiencial progressiu, on la persona va adquirint habilitats per millorar la seva qualitat de vida, tant en la seva pràctica a les sessions com el seu compromís de practicar a casa entre sessions.

INDICAT PER:

Totes aquelles persones que tinguin interès en millorar la seva qualitat de vida, entrenant tècniques que els permetin gestionar l’estrès, aconseguir més relaxació física i tranquil·litat mental, o millorar el seu benestar en general.

També és un espai per aquelles persones que volen iniciar un procés d’autoconeixement personal: aprenent a connectar amb les seves emocions i a gestionar-les més satisfactòriament. 

DIES:

Dates: Del 19 de febrer al 23 d’abril de 2019.

Practica intensiva: es consensuarà el dia amb els assistents.

Horari: dimarts de 14:30h a 16:00h.

PREU:

Inscripcions prèvies al 5 de febrer 295€, després 320€ (inclou el dossier de material de cada sessió i els àudios que guien les pràctiques formals).

Places limitades i GRUPS REDUÏTS. Facilitant així una atenció més personalitzada i un òptim aprofitament del curs.

INSCRIPCIONS:

Complimentar la sol·licitud i efectuar el pagament. Assignació places per ordre de inscripció i pagament.Aquest es pot efectuar en efectiu o targeta al nostre centre o bé per transferència bancària.

Opcions de pagament: Transferència al compte ES96 2100 0068 64 02 00257737 (Especificar “mindfulness i nom assistent” o en efectiu al centre.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  El teu telèfon (obligatori)

  Edat (obligatori)

  Com ens has conegut

  Comentaris

  LLOC:

  C/August 13, entresòl despatx 6, 43003 Tarragona

  PER MÉS INFORMACIÓ:

  977230148 · info@onment.com

  QUÈ ÉS EL MINDFULNESS?

  El Mindfulness o atenció plena és una qualitat humana d’estar presents amb la nostra experiència immediata amb una actitud de curiositat, apertura i acceptació, sense judicis. I tot i que l’atenció plena forma part de la nostra estructura psicològica, com no l’entrenem ni la potenciem, en la majoria de persones està present de forma intermitent o superficial.

  Entrenant l’atenció plena aconseguirem una major connexió amb el nostre interior i amb tot el que ens envolta, donant-nos més opcions de respondre satisfactòriament en els nostres desafiaments diaris.

  La investigació científica i l’experiència de moltes persones confirma que la pràctica d’aquesta capacitat d’estar presents ens facilita una major consciència del nostre cos, dels nostres pensaments i emocions.

  Aquest curs està basat amb el programa MBCT, un mètode que integra la intervenció de Mindfulness i la Teràpia Cognitiva. Ens facilitarà eines d’exploració interna, estratègies adaptatives i recursos pràctics per gestionar els desafiaments de la nostra vida personal i professional.