TERÀPIA DE PARELLA

Parella
Sexualitat
Assessorament

Totes les relacions de parella passen per moments de dificultat. La falta de comunicació, els problemes sexuals, les dificultats per resoldre conflictes, o les diferencies en l’educació dels fills, entre altres, poden provocar malestar. Quan aquesta situació se sosté, en el temps, podem arribar al punt de plantejar-nos la separació de la parella.

Cal reconèixer la necessitat de nodrir la nostra relació, per afrontar els inevitables reptes d’estabilitat que apareixen amb els anys de convivència i apostar per una parella emocionalment estable.

Tan bon punt es detecten aquestes dificultats i la manca de recursos per afrontar-les és recomanable buscar consell expert. Al centre ON MENT els nostres professionals poden ajudar-vos a superar aquests moments de crisi, evitant que aquest malestar generi més distanciament.

La nostra fita és acompanyar la parella a trobar una nova forma de relacionar-se més sana i constructiva, que restableixi l’equilibri a la relació i millori la qualitat de la convivència.

TERÀPIA SEXUAL

Moltes vegades, quan tenim dificultats en l’àrea de la sexualitat, ens costa fer el pas de consultar a un especialista i ens sentim incòmodes i neguitosos. Al centre ONMENT disposem de professionals que t’ajudaran a abordar les teves dificultats amb naturalitat, confiança i de manera relaxada.

Problemes com baix desig sexual, vaginisme, anorgàsmia, disfunció erèctil, dolor en la penetració i ejaculació precoç entre altres comporten malestar psicològic i emocional tant en l'àmbit individual com de parella.

La teràpia sexual és un espai idoni per abordar les causes que originen i mantenen el problema. Sovint treballem aspectes emocionals, creences limitadores, falta de comunicació, el coneixement del mateix cos, etc.

El nostre objectiu és ajudar-te a solucionar aquestes dificultats i donar-te eines per gaudir d’una sexualitat natural, sana i satisfactòria. 

ASSESSORAMENT

ONMENT és un Centre de Psicologia format per un equip de professionals especialitzats en diferents àmbits de la psicologia.

Per a poder avaluar el nivell d'assessorament que necessites, posa't en contacte amb nosaltres.